JÄSENYYS

SEURAA JYTYÄ

Jyty-liitto
Jyty-lehti
Jyty-facebook
Jyty-facebook
Jyty-twitter
Jyty-youtube

Jäsenhankintakampanja 2018

Uudenjäsenen hankkija on saanut kaksi elokuvalippua edellyttäen, että liittymislomakkeessa on lisätietoa kohdassa suosittelijan nimi tai se ilmoitetaan muulla tavalla toimistolle. Jokainen uusi jäsen on saanut myös kaksi elokuvalippua liittymislahjana.

Jokaisesta uudesta jäsenestä tarjoamme nykyiselle jäsenelle (hankkijalle) sekä uudelle liittyvälle jäsenelle yhteisen lounaan heidän valitsemassa paikassa. Lisäksi jäsenhankkija ja uusi jäsen saavat kaksi elokuvalippua lahjaksi.

Kampanjaan osallistuneiden kesken arvomme 200 euron tablettitietokoneen. Kampanja on voimassa ajalla 1.1. - 31.12.2018.

Tervetuloa aktiiviseen joukkoomme!

Jyty Mikkeli ry on yksi Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jytyn paikallisyhdistyksistä.

Jyty on Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n jäsenliitto.

Suurin osa jäsenistöstämme työskentelee Mikkelin kaupungilla, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymällä, Etelä-Savon Koulutus Oy:llä, Mikkelin ammattikorkeakoulu Oy:llä sekä muiden kuntayhtymien tai näiden omistamien yhtiöiden palveluksessa.

Jyty Mikkeli ry tarjoaa jäsenilleen:

  • Edunvalvontaa
  • Koulutusta
  • Vapaa-ajantoimintaa
  • Vakuutusetuja

Paikallista edunvalvontaa vuodesta 1948

Jyty Mikkeli ry (ent. KVL Mikkeli ry) on perustettu 13.1.1948 valvomaan jäsenistönsä etuja työelämässä. Jyty Mikkeli ry:llä on noin 600 jäsentä Mikkelissä ja sen lähialueilla.

Suurin osa jäsenistöstä työskentelee Mikkelin kaupungilla, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymällä, Etelä-Savon Koulutus Oy:llä, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy:llä ja Kangasniemen, Puumalan ja Hirvensalmen kunnissa.

Ammatillisuus Jytyssä