Jytyn Megaristeily 3.-5.5.2019


Aika: 3.-5.5.2019
Paikka: Silja Symphony, Tukholma

Megaristeily 3.-5.5.2019, M/S Silja Symphony (Helsinki - Tukholma - Helsinki)

Tule yhdessä työkavereidesi kanssa Jytyn vuoden 2019 merkittävimpään jäsentapahtumaan; Jytyn Megaristeilylle Tukholmaan 3.-5.5.2019. Laivana toimii upea Silja Symphony. Megaristeily on luento- ja verkostoitumisristeily, joka on suunnattu niin Jytyn jäsenille ja yhdistystoimijoille kuin päättäjille ja yhteistyökumppaneille. Tätä reissua ei kannata jättää väliin! Laiva on lastattu Jytyllä, joten ilmoittaudu heti, ettet jää rannalle!

Luvassa on ajankohtaista, laadukasta ja monipuolista ohjelmaa työelämää, hyvinvointia ja yhteiskuntaa koskevista aiheista, ammattialakohtaamisia sekä tietysti ripaus viihdettä ja virkistäytymistä. Tämä on tilaisuus verkostoitua ja tavata muita ympäri Suomea saapuneita jytyläisiä.

Jyty Mikkeli ry:n hallitus päätti kokouksessaan 17.1.2019 myöntää matkakustannus tukea Megaristeilylle osallistuville jäsenilleen 100 €/jäsen.  

Mikäli osallistut megaristeilylle, niin ilmoitathan siitä toimistolle, jotta voimme maksaa sinulle yhdistyksen myöntämän tuen 100€/matkaan lähtevä jäsen.

 

Huom! Mikäli jäsen peruuttaa maksetun matkansa, on hän velvollinen palauttamaan yhdistyksen maksaman tuen takaisin yhdistykselle.

 

Lisää tietoa ilmoittautumisesta, aikatauluista, kuljetuksista jne. löydät Jytyliiton sivuilta:

http://www.jytyliitto.fi/fi/ajankohtaista/megaristeily

Varaa paikkasi pian!